Most akkor mi volt már e?
Jónapot vagy joestit ki mikor olvassja. Tegnap egy igen furcsa élményben vót rémszem. Jó lenne megmagyarazna valaki ezt az esetet.
Tegnap (falun leakok) kimentem aratni a főldemre. Reggel kezdtuk este végeztunk. Épp mentem haza a faluhatàrból fold uton. Egyszer csak latok az éfgen egy fényt. Valahogyan legjött a fõdre. Megijedttem nagyon Mondtam néki: eriggyé a foldemrűl. De csak allot egy helyen akko kiszallotam a traktorbol (rába streiger) es hoztam magammal a légpuskàt. Kőzeleb mentem hozzája elkezdett füstőni es felszállot es elment igen lassan na mentem csak ahogy tuttam el ugy feltem ott a sötet hatarban ott. Hazaertem na kaptam is a végén a asszonytul nem is kaptam vacsorat este Errol is almodtam hogy elvisz. Ezt is a fiam Mobil keszulekjevel irtam1 oraig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!