Itt ül mellettem egy földönkívüli, és velem akar tárgyalni az emberiség jövőjét illetően. Mit mondjak neki?
Azt állítja, a piramisokst is ők építették. Mitöbb, még felvételt is mutatott róla. Azt mondja, én vsgyok a legintelligensebb ember a földön, ezért választott engem. Már rég óta figyeltek állítólag.
Igen, tud magyarul, egy oldalt felolvastam neki egy könyvből, és így azonnal megtanult magyarul.
#6 mert vagyok annyira intelligens, hogy jó helyen kérdezem. 😃
Abban maradtunk a földönkívülivel, hogy visszajön pontosan 60 év múlva. Ha azt látja, hogy az 5-10 éve tartó olajnincstelenség miatt öljük egymást, akkor habozás nélkül elpusztít. Ha azt látja. Viszont, ha azt látja, hogy megtanuktunk békésen élni olaj nélkül, akkor megkegyelmez, sőt, még segít is tovább fejlődni.
Ő szíve szerint már most pusztított volna, rávettem, hogy várjon még 60 évet, mert csak akkor lesz változás, ha kézzel fogható lesz a fő probléma. (50 év múlva elfogy az olaj számításaink szerint, plusz még kicsikartam 10 évet az "átállásra")
Örüljetek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!