Agykontrollal lehet pizzát rendelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném megtudni hogy agykontrollal lehet-e pizzát rendelnem? Mert éhes vagyok és a hütő túlmessze van. Hisz SIKERÜLNIE KELL!!! Mert mások életüket változtatják meg ezzel vagy éppen barátnőd keressnek ezzel. Az én kérésem ehez képest igen csak csekély. Sikerülhet? Telefonomon sincsem pénz. Ide hivhatom a pizzafutár 2 doboz pizzával agykontrolal?
Válaszokat előre is köszönöm
24 éves Józsi voltam.
2017. jún. 19. 05:34
1/8 A kérdező kommentje:
És nem troll kérdés. Én hiszek ebben és senkise változtatthatja meg a hitem!! Nem érdekel mit mond erre a tudomány, hazudnak!!!
2017. jún. 19. 05:36
2/8 anonim válasza:
Persze!
'Menj le' alfába, (kisfrekvenciás rezgések hatótávolsága nagy), aztán várjad türelemmel, míg a futár megérkezik!
3/8 anonim válasza:
Persze, de semmi mást nem szabad csinálni. Csak az erős agykontroll. Még ki se szabad írni ide.
4/8 anonim válasza:
Egyszerű lélek lehetsz ha ezzel jól szórakozol.
Próbáld ki hogy egy lap mindkét oldalára ráírod "Fordíts!"
5/8 A kérdező kommentje:
Minek tették át humorba?? Ezotéria kategoriába vissza mert komolyan gondoltam!!!:D
2017. jún. 19. 12:09
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy komolyan gondoltad, de úgy látszik, csak te.
7/8 anonim válasza:
Egyébként én elhiszem, hogy komolyan gondoltad, mert humornak gyenge.
8/8 anonim válasza:
A futár vagyok. Nemrég erős késztetést éreztem hogy valamilyen pizzát szállítsak valahova valakinek. Legközelebb adj részletes adatokat. Ha még élsz válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!