Zombozo02 kérdése:
Miért akarok Harry Potter lenni?
Figyelt kérdés
nagyon úgy érzem hogy átakark alakulni Potterré. Talán Ginny miatt?#Ginni #Potter Harry
2017. jún. 11. 21:50
1/10 anonim válasza:
Talán a fekete mágia az oka. :/ Ilyen ez az időjárás...
2/10 anonim válasza:
Ugyanúgy megbuknál az óráidon, mint most.
3/10 anonim válasza:
Ez humor kategória. Ennyire nem lehetsz magányos.
4/10 anonim válasza:
Ezért nem szabad xanaxra töményet inni!
5/10 anonim válasza:
(de még a kérdésben sikerült jól leírnod Ginny-t, a kulcsszavaknál már nem jött össze :DDD)
11 éves korom körül én Hermione akartam lenni, ha ez megnyugtat, mert jó jegyeket akartam, és legalább motivált.
Ha te Harry akarsz lenni, akkor motiváljon, hogy keress egy kedves vörös hajú lányt és legyél a hétköznapi helyzetekben te is olyan bátor és elszánt, mint Harry.
Vagy nem tudom, mit lehetne még írni erre :D
6/10 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül. Az ezotéria kategóriában minden második ember varázslónak érzi magát
7/10 anonim válasza:
Ha majd sikerült szólj, elrepíthetnél pár embert...
8/10 anonim válasza:
Nem tudom. De tényleg, miért akarsz Harry Potter lenni?
9/10 anonim válasza:
Ha rájössz, feltétlenül írd meg, ha nem kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet. Ők tudni fogják a választ és a megoldást is a problémára.
10/10 anonim válasza:
Mert te egy varázsló vagy!
Harry,you're a wizard!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!