Milyen programokkal tudnám megcsinálni a GTA 6-ot?
Figyelt kérdés
Örülnék ha meg tudnám csinálni ezt a játékot, mert szeretném eladni a Rockstar Gamesnek. Valamennyi programismeretem van, de eddig nem tudtam elkészíteni. Valaki esetleg tudna segíteni?2017. jún. 10. 22:38
1/22 anonim 

válasza:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az év poénja.
2/22 anonim 

válasza:

A kérdésed annyira irreális hülyeség, hogy még a humor kategóriába is átkerült. :'D
4/22 A kérdező kommentje:
A modelleket hogyan tudom megcsinálni?
2017. jún. 11. 00:27
6/22 anonim 

válasza:

Jóvá tetted a napomat köszönöm! xDDD
8/22 A kérdező kommentje:
De azzal hogy tudom használni???
2017. jún. 11. 12:30
9/22 A kérdező kommentje:
Mert nem találom hogy hol tudnám letölteni.
2017. jún. 11. 12:33
10/22 anonim 

válasza:

Tesó láttad már a stáb listát a Gta-k végén ? Szerinted az a sok ember csak malmozott ?
Egy ilyen játék kifejlesztéséhez egy egész nagy csapat vérprofi programozó,animátor,hangmérnök(sőt szinkronszínészek is)stb. együttműködése kell,és a fejlesztési folyamat akár évekig is tarthat.
Az hogy van ,,valamennyi programismeteted” az ide édeskevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!