Zsízünsztetten kérdése:
Találtam egy T-REX-et a kertben, hogyan tudom beszelídíteni?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam sárgarépával, retekkel és karalábéval, de valamiért őrjöng.
UI.: A wikipédián nincs róla semmi.
2017. máj. 30. 10:53
1/17 anonim válasza:
Vesd oda magad elé, érted úgysem kár.
2/17 anonim válasza:
Etesd meg vele a gyakori kérdések ”nagy” állatvédöit.
3/17 anonim válasza:
Seggibe dugd, próbáltad már? Na látod..aztán ha menekülsz nem lesz kedved marhaságokat írogatni viszont szexi leszel a farodból kiálló répától :DDD
4/17 anonim válasza:
Már mondtam, hogy állj ke a cuccal...
5/17 anonim válasza:
Sajnos a t-rex alapvetően nem megszelídíthető vadállat. Akár a polipok, medúzák, sellők, kacsacsőrű emlősök, dodók, tengeri szerzetesek, sellők, sárkányok, unikornisok, hobbitok, vadon élő törpök, smiagold, bobafet, jehovatanúi.
6/17 Wadmalac válasza:
Elkéstél. Ott kellett volna állnod mellette, amikor kibújik a tojásból.
Akkor te lennél anyuci.
Most már cseszheted.
Kend be magad szalmiákszesszel, attól elmegy kicsit hányni és elsunnyoghatsz.
7/17 anonim válasza:
Próbáld a mogyorót is. Répa retek mogyoró, az hiányzik a tökéletes főzethez,csak az a baj hogy korán reggel fog örjöngeni tőle.
8/17 Anonymus.lány válasza:
#5 és #6 igazuk van, így nem nagyon tudod megszelídíteni, de szerintem érdemes lenne megkeresned henry wu-t, owen grady-t és alan grant-et egy konferenciahívással, ők nagy szakértői a dínószelidítésnek
9/17 anonim válasza:
Attól függ szántani akarsz vele, lovagolni, síelni- de ezeket egy S-es tamponnal is tudnád sokkal kisebb!! Ezen még nem gondolkodtál!!?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!