Hol a kakukktojás, megtalálod?
1.: Valóban, nekem fel sem tűnt a TV közvetítések alatt!
(A kérdésben az élére állított autóra gondoltam, amihez a TV közvetítéseben szintén kellett 1-2 s, amire észrevette az ember.)
Ennek a képnek a jobb felső sarkában szintén látszik az égbolt-víz posztert tartalmazó fal.: [link]
Hogy mi szükség van rá?
3.: Na ja, mert ő egy tűzoltó (feketében), a többiek, pedig stewardok (narancssárga).
Mintha lenne a képen egy oldalára állítva tárol autó...
Vagy az is poszter, mint az ég és a tenger?
5.: Button első kerekén pattant fel a gyorsabban forgó hajtott hátsó kerék. Jellemző borulás a formula sorozatokban (maguktól ritkán borulnak fel).
A válaszodból kitűnik, nem láttad az esetet. Egyébként ébresztő, ez a humor kategória! Szerintem Button tényleg bepiszkított (ahogy Alonso mondta neki), amikor ezt látta...
Ez igaz, valóban nem láttam, csak feltételeztem. :)
Az utóbbi esetben bizonyára szenvedélyes beszélgetés várható a két versenyző között. :D
7.: A legviccesebb, hogy az egyébként beugró Button ezért 3 helyes rajtbüntetést és 2 büntetőpontot kapott.
Sebaj, majd 1-2 év múlva ismét beugrik és akkor letölti a büntetéseket... Optimista versenyigazgatóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!