Miattam esik az esö napok óta, van mondanivalód?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 19:44
11/34 anonim válasza:
bekaphatnád, mert már tele a hócipőm az esővel. most már állítsad le. és kérem kapcsolja ki!!!:D
13/34 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy, és az váltja ki belőled a napokig tartó esőzést.
14/34 anonim válasza:
Miért lenne mondanivalóm? Beszéljek 1 esőhöz? Hüjének nenézzé b*zdmeg.. -.-"
15/34 anonim válasza:
Csak annyit mondanék, hogy hatalmasat csalódtam benned. Szedd össze a cuccaidat, és holnap költözz ki. Nem akarlak látni többé. Ágyő.
16/34 anonim válasza:
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár!"
Gyülöletet keltetettél, provokáltál, ezért kitiltás jár te köcsög eső. Tegnap elbasztam a frizum!!! :@
18/34 anonim válasza:
Elmész a jó büdös fr@ncba!!!! Qrvára unom már ezt az időt!!!!
19/34 anonim válasza:
jól teszed,nincs ezzel semmi baj,csak végzed a munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!