Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol lehet óvszert méretre...

Hol lehet óvszert méretre csináltatni?

Figyelt kérdés
Én jobban bízom a kézműves, kisipari termékekben.
2010. máj. 16. 03:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
hát én még nem hallottam róla h Magyarországon lehetne sufni tuningba óccert:D csináltatni sztem meny el egy szexshopba ott elég sok méret közül válogathatsz
2010. máj. 16. 04:02
 2/23 anonim ***** válasza:
61%

ez nem öltöny, hogy varratni kelljen...egyszer használatos ;)

a kérdés meg kamu

2010. máj. 16. 05:12
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
vulkanizálni lehet szerintem, fogsz pár használtat és összevolkanizálsz kettőt- hármat.... aztán kész, kisiparos hazai sufni termék.
2010. máj. 16. 07:00
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Így van! Magyar f@szra magyar gumit!

Magyar nőbe magyar magot.

Magyar égre magyar UFO-t.

XD XD XD

Egyébként az óvszergyártó kisiparosok általában nagyon öreg nénik. És úgy veszik le a méretedet, hogy gipszbe öntik a merev farkadat. Arra készítenek óvszert.

2010. máj. 16. 07:41
 5/23 A kérdező kommentje:
Azért, ha valaki tud címet megköszönném.
2010. máj. 16. 09:16
 6/23 anonim válasza:
48%
Arról nem tehetsz, hogy KISipari termék kell neked xD de szerintem olyan picit nem tudnak csinálni, ami neked kell. Amúgy meg, mint régen, fogsz egy birkát, leölöd, megnyúzod, kibelezed, a beleiből kinyomod a szart, méretre vágod és a faszodra húzod... sok sikerült.
2010. máj. 16. 10:09
 7/23 anonim ***** válasza:
66%

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway. (címet kértél.)

Egyébként olvadt gumiba belemártod a brét, és kihúzod, megvárod h megszáradjon, letekered és már készen is vagy.

2010. máj. 16. 12:37
 8/23 anonim válasza:
100%

De jó ez a vasárnap du. Leestem a székről a röhögéstől!

Amúgy meg ha hozzájutsz szilikon.kaucsughoz, akkor magad is csinálhatsz méretre:himbilimbi.hu. Megrendeled, elkészíted a farkad tökéletes mását. Utána folyékony kaucsugba mártod /nem az eredetit!/. Mikor meghült csak lehúzod, és kész.

A "próbababa " többször használatos!

Remélem segítettem.

2010. máj. 16. 17:52
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos tanácsokat. Sajnos házilag nem tudok készíteni. Nincs alapanyagom /kaucsuk/. A "himbilimbi" nem vált be:még mindig rajtam van, megkötött. A birka bél módszerrel is próbálkoztam. Mikor élőben mintát akartam venni, a párom kijelentette:'vagy ő, vagy én".

Úgy tűnik marad az ócska tucat áru.

Talán azért még akad egy tapasztalt kisiparos Magyarországon.

2010. máj. 17. 08:57
 10/23 anonim ***** válasza:
Akkora van,h nem kapsz ra meretet?
2010. máj. 17. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!