Hol lehet óvszert méretre csináltatni?
ez nem öltöny, hogy varratni kelljen...egyszer használatos ;)
a kérdés meg kamu
Így van! Magyar f@szra magyar gumit!
Magyar nőbe magyar magot.
Magyar égre magyar UFO-t.
XD XD XD
Egyébként az óvszergyártó kisiparosok általában nagyon öreg nénik. És úgy veszik le a méretedet, hogy gipszbe öntik a merev farkadat. Arra készítenek óvszert.
Black Eyed Peas - Meet Me Halfway. (címet kértél.)
Egyébként olvadt gumiba belemártod a brét, és kihúzod, megvárod h megszáradjon, letekered és már készen is vagy.
De jó ez a vasárnap du. Leestem a székről a röhögéstől!
Amúgy meg ha hozzájutsz szilikon.kaucsughoz, akkor magad is csinálhatsz méretre:himbilimbi.hu. Megrendeled, elkészíted a farkad tökéletes mását. Utána folyékony kaucsugba mártod /nem az eredetit!/. Mikor meghült csak lehúzod, és kész.
A "próbababa " többször használatos!
Remélem segítettem.
Köszi a hasznos tanácsokat. Sajnos házilag nem tudok készíteni. Nincs alapanyagom /kaucsuk/. A "himbilimbi" nem vált be:még mindig rajtam van, megkötött. A birka bél módszerrel is próbálkoztam. Mikor élőben mintát akartam venni, a párom kijelentette:'vagy ő, vagy én".
Úgy tűnik marad az ócska tucat áru.
Talán azért még akad egy tapasztalt kisiparos Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!