Nekem a szokásos 24 helyett 25 bordám van. Akkor a keresztyén hit szerint Isten bennem felejtette életem párját?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 00:12
1/14 A kérdező kommentje:
ja 18/f
2010. máj. 16. 00:12
2/14 anonim válasza:
hogyan lenne már 25 bordád te?
mikor a bordák párosával vannak meg 24 is sok sztem
bár nem vagyok orvos
3/14 anonim válasza:
kis sámán :D
a sámánoknak vannak több csontjai :D
4/14 anonim válasza:
*.* Kérd meg a jó istent, hogy vegye ki belőled, és neked is lesz párod.
5/14 anonim válasza:
biológiakönyv: az embernek 12 pár bordája van...de 13 pár is előfordul....bla bla....hányadikos tananyag az ember általánosban?....24 borda nem sok, ha kevesebb van valakinek, azt egy hülye, pénzéhes sebész vette ki....
6/14 anonim válasza:
Keresztény vagyok de ezt a f@szságot nem hallottam még!! XD
7/14 anonim válasza:
Ez a kérdés valami marha jó :DDDDDDD Köszi, kérdező!:D
8/14 anonim válasza:
Előfordul ilyesmi: extra ujj (táltosok), vagy akár egyetlen, de jó nagy vese. Nem vagyunk teljesen egyformák.
10/14 anonim válasza:
Ez jobban fájt, mint a spirális végbéltükrözésem, meg a közben történő szülés!!! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!