Igényelhetek családi pótlékot?
Tavaly vettem egy lovat. Márciusban már megkértem a patáját, jövöre feleségül akarom venni. ... mert a dal is azt írja, hogy:
Berág a bimbó kattnájdzsó
Áj vill merri lóhátsó
Venídzsi kam from venídzsi gó
Venídzsi kam from kattnajdzsó
Az orvos szerint nem lehet közös utódunk, ezért Rózsikával úgy döntöttünk, örökbefogadunk egy kis kentaurt. Ilyen feltételek mellett igényelhetek családi pótlékot?
#1 Köszönöm a biztató választ! :)
#2 Van otthon sámli, nem adjuk fel.
#4, #5, #6
A kedvesemmel lehet a gond, mert én már nemzettem zabi kismalacokat, még kujon koromban, azóta megbántam, mert bíróság lett belőle, és azóta fizetem a kocának a süldőadót. Ezt már tudattam Rózsikával is, pofán is rúgott érte. Már gyógyulgatok. Végül azt prüsszügte hogy szeret, és megbocsájt.
Azért a lógyógyászt még felkeressük.
#7 Eredetileg a Családi kapcsolatok kategóriába írtam ki a kérdést, de kaptam is rögtön egy privát üzenetet, hogy jelentve lett a kérdés, és hogy poénkodjam az anyámmal.
Áhh, nem is értem. Egyesek milyen ellenségesek. :D
Nem ellenséges csak irigy rád és így jön ki belőle.
A másik, a kor előrehaladtával csökken a termőképesség így az hogy fiatalkorodban termékeny voltál még egyáltalán nem jelenti azt, hogy most is az vagy.
Azonban jó irányban kutakodsz, mert az megoldás lehet, ha miután öregszünk és csökken a termőképességünk, egyre fiatalabb nőstényt választunk. Minél öregebbek vagyunk annál fiatalabbat mert ugye minél fiatalabb a nőstény annál jobb a termőképessége és így lehet kompenzálni a mi csökkent termőképességünket. Ez csak puszta matematika, azon belül is az átlagszámítás tudománya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!