Le kell szedni a tyúkról a tollakat ha halászlét akarok belőle csinálni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 14:04
2/7 anonim válasza:
természetesen nem, ha leszeded, nincs mit kihalászni a halászláből
3/7 anonim válasza:
Le ne szedd már, héjában a vitamin!
4/7 anonim válasza:
Ha halászlét, akkor igen, de ha lászlét, akkor nem.
5/7 anonim válasza:
Dehogy kell. Csak akkor kell meghámozni, ha kompót lesz belőle.
6/7 anonim válasza:
Te nem vagy normális. A halászlét halból készíteni, nem pedig tyúkból. Benne is van a nevében, hogy "HAL"ászlé. Orvos látott már?
Ui.: nem kell leszedni, viszont jobb lesz, ha teszel bele egy kis struccot is. Úgy bársonyosabb lesz az állaga, és az ízének lecsengése reneszánsz lesz. A francia konyha kedvelői megbolondíthatják egy kis ganajtúróval, de a ahhoz már tényleg nagyon kell szeretni a francia konyhát.
7/7 anonim válasza:
Szerintem inkább ne vesztegesd ilyen idióta kérdésekre az idődet mert egyáltalán nem vicces (pedig a humor témába van), és ez egy olyan oldal lenne ahol normálisat kéne kérdezni, de a kérdésedre válaszolva szerintem edd meg úgy ahogy van és dögölj bele:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!