Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek? Lent tovább.

Mit tegyek? Lent tovább.

Figyelt kérdés
A hiperaktiv kutyám bejutott a nappaliba, eldöntötte az állólámpát beinditva azt a láncreakciót mikor a lámpa rádől a függönyrúdra annak leesik az egyik vége, lelöki a asztalról a kedvenc tekegolyómat,az átrepül a szoba másik végébe kitöri az ablakot erre felébred a tourett szindrómás papagájom elkezdi orditozni hogy te hülye ge.i, dugd meg a k.rva anyádat,erre én felkelek elindulok hogy megfogjam a kutyát aki éppen a papagájt kergeti de belelépek az ablaküveg szilánkjaiba, ezért ráesek a számitógépes asztalra az összetörik alattam a gép leeseik és totál használhatatlanná válik,végül a hülye papagájom menedéket keres a vállamon erre a kutya rám ugrik.Tehát a helyzet a következő:a nappalim romokban én egy törött asztalon fekszek miközben a kutyám és a papagájom a hátamon gyilkolják egymást. Te mit tennél ilyen helyzetben?
2010. máj. 15. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt kihagytad, h egy szilánk van a talpadban!! ^^

XD

2010. máj. 15. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Elővennék a 9 mm est és lelőném mindkettőt :) XD
2010. máj. 15. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Hmmm... Fölébrednék az álomból :)
2010. máj. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!