Ma Megasztár! : D Ki várja már?
Azzal akarnak nézettséget szerezni,hogy embereket tesznek nevetségessé.Ez engem valahol felháborít...És a "tiszteletre méltó"zsűritagok vihognak rajtuk és lekezelő megjegyzéseket tesznek. Ez szánalmas és megvan a véleményem.A zsűrinek nem így kellene viselkednie.Régebben a tehetségkutató műsorokban nem mutatták a szereplőválogatást ,mégis nézhető,színvonalas volt a műsor.Az emberek azt várták a fellépőtől,hogy ügyesen előadja,amit tud,nem pedig azt,hogy minél nagyobbat lehessen rajta röhögni.
A megasztár el van tévedve,összekeverik a sztárkeresést a bohócképzéssel.
Pista bácsi szépen énekelt!De tisztességtelen dolog volt ilyen módon a színpadra csalni őt.
Bikicsunáj óta kész zuhanórepülés:/
Froidi viszont indulhatott is volna!:))
17:41
sok ismerősöm nézi, és nem hinném, hogy ilyen vélemény rájuk illene.
Amúgy Friderikusz Sándor mi a nyavaját keres a zsűriben?Tudtommal sosem zenélt,énekelt,arról végképp nem hallottam,hogy lenne esetleg még zeneművészeti végzettsége is.Akkor milyen hozzáértés,milyen tapasztalatok alapján osztogatja olyan szívesen a kritikákat?
Ilyen alapon egy politikust,focistát,vagy mesterszakácsot
is beültethetnének megasztáros zsűritagnak.
ma 18:13
a show miatt... Mindenkinek megvan a dolga ott, hogy legyen nézettség...
18:20
Na,akkor úgy látszik,lemaradtam valamiről,mert én nem emlékszem Friderikusz eme slágerére.
De beszólogatni nagyon tud,úgy látszik,ezek szerint neki a showban ez a szerepe...
Íme eme igazán PÁratlan video-kép nélkül!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!