Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez rám nézve menyire szégyen?

Ez rám nézve menyire szégyen?

Figyelt kérdés
A feleségemmel most vettünk magunknak egy házat, a gond az hogy elég rosz környéken van. Ugy döntöttünk hogy biztonságosabbá teszük a házat. Pl kamerát szereltem fel, vettem két pitbult na meg az ajtókra új zár stb.. Volt 2 db ajtó (bejárati,hátsó ajtó) ami totál kár volt és ki kelett cserélni. Úgy döntöttem hogy én magam készítem el őket. A feleségem is ki akarta próbálni ezért pont kapóra jött hogy több fát vettem, adtam neki a fából hogy szórakozhasson vele egy kicsit... Erre elkészített egy olyan ajtót amiben vas lemez van a közepében (1 réteg fa, vas lemez, majd még egy réteg fa. Megkérdeztem hogy miért erre azt mondta hogy "mert így biztos nem tudják baltával szétverni"... A lényeg hogy kicsit bénának érzem magam melette most emiatt. Szerintetek? Ti mit reagálnátok erre? Lányok ti is szoktatok ilyeneket csinálni?

2017. ápr. 23. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Meanwhile on gyakorikérdések.... :D
2017. ápr. 23. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány pontos zárat rittyentett rá az édeske?
2017. ápr. 23. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Na baxkikám a mai hazugságadagod megvolt!-Jobban vagy?

Magyar pittbull nem megy emberre!

-Ha valaki ilyesmire idomítja nagy hibát követ el ....(Van ilyen kutyám,túlagresszív mentett kutya.)

Hol laktok sufniban?-Arra ütött össze az aszony úgy mindenféle géppark nélkül egy komplett bejárati ajtót?

Mivel baltával,kalapáccsal,szöggel-kézi fűrésszel ?

És ez passzolt is a kávába meg a toka stb?

Csiszolt,felületkezelt,vasalatot rakott bele és kulcsrakészen mosolygott előtte mi?

(Gyártók vagyunk és nő létemre tíz évbe telt mire pontosan tudom a gyártási folyamatokat,de egyedül akkor sem raknám össze még ma sem.)

Ha kamerád van akkor van biztonsági központ!Felesleges köröket futni.

Igen nőként is dolgozom faiparban ,de nem a marógépen és nem 80kg-os ajtókat emelgetve!

De gratulálok az asszonyhoz!:XD

2017. ápr. 23. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!