Vicces gyermekkori történetek?
3-4 évesen a tyúkudvarban hajtottam a kacsákat. Bezavartam őket az ól mögé, szóval zsákutcába és egyre közeledtem feléjük. Szegény állatok meg lehettek vagy 10 en úgy kétségbeestek, hogy csapatostul elkezdtek vissza szaladni, röpködni. Mondanom sem kell, ledöntöttek láb alól,beletapostak a sárba. Anyum meg a mamám volt a szemtanúja ennek, akik úgy mesélték el, hogy a fejemet fogva feküdtem a földön, közben torkom szakadtából sikítottam, ők meg röhögve próbáltak "kimenteni" :D
A másik, amikor 3 éves koromban anyum magával vitt üzletbe, én meg míg ő pakolt az üzlet előtt, bemásztam a biciklitámasztó közé. Mit ad Isten, beszorult a golyó fejem :D
Úgy ordítottam, mint a fába szorult féreg. Minden járókelő megnézett magának, anyum meg nem tudott kiszabadítani, kétségbe volt esve. Utánna persze sikerült kihúznom a fejem, de anyum egy jó ideig nem vitt magával a szégyen elkerülése érdekében XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!