Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Unatkozooooook:D meghalok...

Unatkozooooook:D meghalok azunalomtól:D mit csináljaak? :D

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 15:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
b*sszáál!
2010. máj. 21. 14:40
 22/27 anonim ***** válasza:

mennyél ki a kertbe, számoljál inkább esőcseppet xD

ha meg városban laksz akkor számoljál autót, és írd le hogy mennyi a piros stb. XD ha tanyán laksz, költözz el xD

rendeljél pizzát, de ne edd meg és közben gondold azt, hogy két kutya b*szik, vagy nyalja a micsodáját XD

2010. máj. 23. 13:16
 23/27 anonim válasza:

Nagyon tudom ajánlani a rajzolást. Nem kell más csak egy füzet és egy ceruza, helyezkedj el kényelmesen és firkálj ami eszedbe jut.

Amúgy én pl úszni is eljárok, sok uszoda van a városban, bár nemtom Bp-n vagy-e és h mennyire akarsz 1500-2000-ket fizetni alkalmanként.

Vagy hallgass zenét, Relaxáljál, rakd be a kedvenc számaidat, zárd ki a külvilágot és élvezd.

2010. máj. 26. 19:25
 24/27 anonim válasza:
startlapjatekok.hu, vagy írd be youtube-ba hogy "bartos cs istván" és hallgasd az igét
2010. máj. 26. 19:27
 25/27 anonim válasza:

www.youtube.com Néz Játék vidiz amelyik tetszik Töltsd le a "Torrent" et és www.torrentz.com CLICK! és irdba a játék nevéd töltsd le a törrentel is töltsd le és jáccál.

Én Igy szokok 3hetenként csinálni pld:Én most a S4 League-t töltom XD

2010. máj. 27. 21:43
 26/27 anonim válasza:
vagy anyum aztmondja nekem verd a fejed a falba.Vagy jáccak a f**zommal
2011. jan. 5. 00:16
 27/27 anonim válasza:
Vegyél egy kutyát nálam bejöt :-)
2016. aug. 19. 09:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!