Vicces iskolai történetek?
Meg egyszer a Barni kiakart menni mosdóba
-nagyon fontos?
-á,mindegy most már bement
Mindig még ma is ezt emlegetik
Meg az egyik gyerek akkorat szokott fingani higy ki kell nyitni az ablakot
A sztorinak három, szereplője van. Az osztálytársam Szalay, Donoven, aki csak Dae (ejtsd:Dé), mert nem igazán szereti a nevét, az évfolyamtársunk, és jómagam.
A sulinknak van egy naaagy aulája, és egy hosszú, a tesi termekhez vezető folyósó. A kettő összeköttetésben áll egymással.
Mi (is) vállaltuk el a feladatot, hogy kampány videót kellett készítenünk. A folyósón van egy bevásárló kocsi, amit felhasználtunk a forgatáshoz. A terv az volt, hogy Dae tolja a kocsit, Szalay meg beleül, én meg felveszem. Úgy akartuk megcsinálni, mintha egy Halálos Iramban jelenet lenne, alatta a Deja Vu mém-zenével. A fiúk a folyósó hátuljáról indultak, én meg vártam őket, az aulában, hogy jöjjenek már. Elindítottam a felvételt, lesz ami lesz.
Eeeeeeeez mind szép és jó, de ahelyett, hogy egy kanyart véve befordultak volna az aulába, elvágódtak a két helyiséget összekötő ajtóban.... Nem számoltunk a padkával :DDD
Másodjára már sikerült, de az eredeti videó lement a bakik részlegben.
Asszem 8.ban volt,hogy a barátaimmal,szünetben az ablakon(ami az udvarra nézett)dobáltuk ki a kolbászt,darabokban és pont ott volt az ügyeletes matek tanárunk(xd)szerencsére nem a fejére esett hanem elé,közvetlen,ő ezt észrevette majd felnézett,meglátott minket és felkiabált:Gyerekek,legközelebb ez a fasírt a szátokba landoljon!
Berohantunk gyorsan a terembe.
Még sok más hülyeség van,de az túl hosszúra sikedne így nem írom le mert lusta vagyok, sry
10.ben volt ez a történet:Szünet volt,beszélgettünk a barátnőmmel,és pont velünk szemben jön az angol tananárunk,köszöntünk neki,majd hirtelen megbotlik a lábába,és kivérzett szegénykéne az álla és a térde(idős néniről beszélünk),instant ránkjött a röhögőgörcs,és kaptunk egy osztályfőnökit.
Utólag ez így picit megalázó,mint vicces...tudom illetlenség volt amit tettünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!