Szerintetek Dancsó Péter csinál majd még videót, amiben GYK-s kérdéseket olvas fel?
Dancsó helyében inkább arra startolnék rá hogy olyan fanatikus követői legyenek mint a dövíárnak akik szinte már vallásos egyháztagként terjesztenék a csatorna hírét és szavazásokkor képesek egyenként is százszor szavazni csak hogy az egyházfőjük nyerjen. A közösségépítésre kellene koncentrálnia.
600 ezer feliratkozó után már nagyon nehezen tud tovább nőni a csatornája fanatikus közönség nélkül és be fogják előzni a többiek. Szinte senkinek nem az a "mindenáron a kedvence" a videománia. Azért nézik mert néha készít még szórakoztató videókat is. Csinál értelmetlen videókat is. Mint a GYK-s rész. Vagy a youtube trendek ekézése. Vagy a reakció a Hujber agymenésére. Az ilyen videókkal a lejtőn megy lefelé.
# 4-5
Ezt a bizonyos paródiát hol lehet megnézni? Mert én sehol nem találom.
Remélem csinál. :)
Nekem nagyon szimpatikus. Ő az, aki soha nem másolt senkit, mindig egyedi, és talán ő az egyetlen magyar YouTube-os, akinek a videóin mindig hangosan nevetek.
Tudja hol a határ és nem ereszkedik le alpári stílusba, ahogyan a legtöbben próbálják feldobni az unalmas csatornájukat.
Tudom, rengetegen kritizálják, de főként azért, mert irigyek rá.
Ő talált valamit magának, amiben nagyon tehetséges, és ki tudta magából hozni a legtöbbet ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!