Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Honnan szerezzel sárkányt?...

Honnan szerezzel sárkányt? Szeretnék eggyet mert nincs kedvem minden hónapban venni bérleteket így ólcsobban megtudom úszni.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 18:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Szerezzek*
2017. ápr. 3. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A drogdílerek sokat tudnám ezen vágyadon segíteni.
2017. ápr. 3. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha adsz cimet feladom neked postán az anyósomat.
2017. ápr. 3. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ajánlani tudom neked a magyar mennydörgőt. Magas reptávja van, tüzet okád, gyorsan repül, általában 2 személy bőven elfér rajta. Bár hátránya, hogy magasak a fenntartási költségei, drágák, és ritkák. Nehéz egy jóállapotút kifogni, de Romániában állítólag vannak még jóállapotú magyar mennydörgők. Ha meg alig van pénzed, de mégis kell, akkor vegyél Süsü 3000-ret, annyi az előnye, hogy alacsony fogyasztású, ez is tud kevéske tüzet okádni, de inkább az csak hamu és szikra. Extraként még akár Bodrogi Gyula hangját is megkaphatod, hátránya viszont, hogy alacsony a reptávja, lassú. De a célnak megfelel. Remélem tudtam segíteni!
2017. ápr. 3. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én hajtogattam magamnak.
2017. ápr. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!