Untam már a száraz, sós és primitív péksüteményt, a pogácsát! Úgy éreztem rám hárul a feladat, hogy megreformáljam. Bekentem nutellával és megettem. Azóta nem tudok leállni vele. Hogyan szokjak le?
Majd megunod. Ha jól esik, hát edd.
Egyébként nem mondanám rendhagyónak. Én is szertem hasonló módon kombinálni az édes/sós ízt.
A gyengém a sportszelet sós ropival (nem akármilyen ropival, kizárólag a nógrádi ropogóssal).
Szerintem ezt nagyon sokan esszük így. Én már 20 éve eszem a nutellát így. Gyerekként meg a sós kiflit csokival. Zsíros kenyeret cukorral megszórva.
Most Amerikában élek és itt elég sok fura étel van. Pl amerikai palacsinta vagy gofri, kolbásszal vagy hamburger jellegű hússal és sziruppal leöntve.
Toast kenyér, tojás, sajt, juhar sziruppal.
Bundáskenyér ( szintén hús félével, húsos szalonnával és szuper édes sziruppal.
Amerikai mogyorókrém ( nem édes , sőt sós) lekvárral/ jam.
Toast kenyér vajjal megkenve és cukros fahéjjal megszórva.
Van rengeteg egyéb édes-sós étel, ital itt ami a Magyaroknak fura lehet de itt teljesen normális. Kávé sós mogyoró öntettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!