A baratnom betegesen odavan a zold szekekert, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig ha meglat egyet rogton odafut,es lefotozza stb, volt hogy egyszer egy iskolai zold szeket haza akart vinni, es ezzel egyszer-ketszer elegge kinos helyzetbe hoz...2017. márc. 31. 10:09
1/8 anonim válasza:
Ha kinosan erzed magadat mellette akkor ne legyel vele...bar nem ertem mi a bajod a zold szekekkel ZOLSZEKEKFOREVER
2/8 anonim válasza:
Ajanlom hogy szerezz be te is egyet
3/8 A kérdező kommentje:
Nem lenne konnyebb egyszeruen csak letagadni? Amugy sem birom annyira a csajt♡
2017. márc. 31. 10:42
4/8 anonim válasza:
"Amugy sem birom annyira a csajt" "baratnom"
Ez nagyobb probléma. Székek lefesthetőek zöldre, de egy "nem bírom a csajt" nem alakítható jó barátsággá.
6/8 anonim válasza:
Dugjál fel egy zöld széket a seggébe, és akkor véglegesen kiderül, hogy kell-e még neki, vagy nem.
7/8 A kérdező kommentje:
XDD
2017. márc. 31. 13:16
8/8 anonim válasza:
Én is.Van ilyen jelenség.
Greenophylia.
Én az itt lévő zöld mezőt akartam mindig megenni,de erről le kellett mondanom,úgyhogy maradt a maszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!