Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Meghalt szeretett állatom...

Meghalt szeretett állatom Sándor a muslica. Mekkora koporsó kell neki? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon kedves állatkám vólt!

2017. márc. 19. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Mindenképp hívd fel temetkezési vállalatot!

Javaslom, hogy diófából legyen, úgy 50cm*200cm*40 cm, kínai selyemmel kibélelve, torockói szemfödéllel, és a pápát kérd meg a búcsúztatóra, és emelj egy mauzóleumot is.

2017. márc. 19. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Amekkorába belefér, sőt valszeg a döglött humorod is befér még mellé. Nem ártana eltemetni, mert csak mérgezi itt a levegőt ahogy rohad.
2017. márc. 19. 12:28
 3/8 anonim válasza:
Őszinte részvétem!Amekkorába belefér!Fel a fejjel ,az idő majd gyógyítja a sebet valamelyest :(
2017. márc. 19. 12:28
 4/8 Muslica Sándor válasza:
100%
Köszönöm, hogy ennyire szerettél, mint kisállatod. Sok mindenen mentünk együtt keresztül. Az a sok álmatlan éjszaka amikor ott zümmögtem a fülednél. Amikor ott repkedtem a monitorod előtt és te lecsaptál és ki akartál kötözni..de az életem véget ért amikor anyád lecsapott a TV előtt. De újra itt vagyok. :D Régi szép idők. De újra megtalállak a Spárban, mint a multkor. :D
2017. márc. 19. 12:30
 5/8 A kérdező kommentje:
4. válaszoló. na végre :D ui: bolond vagy :D
2017. márc. 19. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Muslica zümmög?
2017. márc. 19. 14:56
 7/8 Muslica Sándor válasza:
100%

6. Kommentelo

Igen en zummogok es ha valami bajod van velem es a tarsaimmal akkor rad repulok es tonkre vaglak. En Sanyika vagyok a muslica akit szteroiddal tomnek fecskendossel. :D

2017. márc. 19. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
RIP! Valószínűleg ott voltál a születésénél is, amikor nem haraptál bele a rothadó almájába...
2017. márc. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!