Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem akarok holnap suliba...

Nem akarok holnap suliba menni most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ó nem is kell odajárni, merő időpocsékolás. Nagyon sok embernek sikerült mindenféle végzettség nélkül meggazdagodni. Bill Gates, Mark Zuckerberg és Dzsingisz kán is igen nagyra vitte. Biztosan neked is sikerülni fog!
2017. márc. 5. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az se baj, ha nem mész, közmunkához nem kell, meg a mekiben sem ezt nézik.
2017. márc. 5. 23:25
 3/9 Helyes válasz ***** válasza:
100%
Kedv nélkül még jobb a buli.Hajrá!
2017. márc. 12. 06:27
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Vágd le a fejed, az orvos biztosan ad igazolást.
2017. márc. 12. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Pihenj egy napot nyugodtan.
2017. márc. 12. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
egyél szart, karban tart!
2017. márc. 26. 12:33
 7/9 sassszem válasza:
Nem jó betegnek lenni.
2018. aug. 17. 20:15
 8/9 sassszem válasza:
Ne akarjál beteg lenni. Tudod mennyiz szenvedtem az epémmel? (Azt hittem, hogy gyomorrontás, de amikor már elegem volt abból, hogy egyszer elmúlik egyszer visszatért. Na akkor betelt a pohár. Elmentem a háziorvosomhoz aki azonnal beutalt a sürgősségire, ott kiderült, hogy epekövem van. De addig sokáig szenvedtem vele) ezek a sorozatos rosszullétek. NE AKARJÁL MINDEN ÁRON BETEG LENNI!!!! Már megműtöttek. Már jól vagyok. Amíg voltak az apró kövek, nagyon szenvedtem vele.
2019. ápr. 15. 10:09
 9/9 Sssaszem ***** válasza:
Ne akarjál beteg lenni. Tudod mennyit szenvedtem az epémmel? (Azt hittem, hogy gyomorrontás, de amikor már elegem volt abból, hogy egyszer elmúlik egyszer visszatért. Na akkor betelt a pohár. Elmentem a háziorvosomhoz aki azonnal beutalt a sürgősségire, ott kiderült, hogy epekövem van. De addig sokáig szenvedtem vele) ezek a sorozatos rosszullétek. NE AKARJÁL MINDEN ÁRON BETEG LENNI!!!! Már megműtöttek. Már jól vagyok. Amíg voltak az apró kövek, nagyon szenvedtem vele.
2020. júl. 22. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!