Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit vegyek magamnak valentin...

Mit vegyek magamnak valentin napra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem magam, csak azt nem tudom hogy mit vegyek.

2017. febr. 10. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Döglött nyestet
2017. febr. 12. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem magam. Valaki mást is, de ő leszärja. Azért ráírok, nyilván nem fogja érdekelni. Valentin napon munka után elmegyek vásárolni, és mindenféle ruhaneműt fogok venni magamnak, pl. új cipőt vagy tavaszi dzsekit. Esetleg virágot is vásárolok saját részre. Este egy forró fürdőt fogok venni, méghozzá vaníliásat. Meghallgatom a L'art pour l'art Imádom engem című számát. Fogok inni egy kis bort is, és arra gondolok, milyen szerencsés vagyok, hogy megismertem magam. Utána aludni fogok, és arról fogok álmodni, hogy lefekszem azzal, aki leszärja a szerelmemet. Utána megy tovább az élet, de már nem lesz Valentin nap. Hát ennyi kb.
2017. febr. 14. 00:12
 13/16 anonim válasza:
145 liter bort
2017. febr. 14. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Pálinkát mert azt szeretem
2017. febr. 14. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Gumikesztyűt a biztonságos szexhez.
2017. febr. 14. 21:42
 16/16 anonim válasza:
vibrátort
2017. febr. 15. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!