Jutyukáim! Ilonka néni vagyok! ?
#8#9
:D
Akkor ezt mondd meg légy szíves annak a kék zsiráfnak, meg annak a félig megemésztett félszemű hóembernek is, akikkel még ott találkoztam:D A szüleik és a közös testvéreik már keresik a banán -és zsírkrétaültetvényeiket talajostól, amiket valószínűsíthetően ők lovasítottak meg:D Amúgy én a magam részéről eléggé gyakran használok teleport. Használhatnál te is , sokkal gazdaságosabb. Viszont eddig én is hozzád teleportáltam titkon mosni a vascsöveimet, pénztárcámat :"D Most mi lesz?:D :D
#10 Happy:D szerintem tökéletesen megfelelne egy betonkeverőkacsa is! Csak egy kicsit túl lett lilítva, mint én tegnap a tojásrántottát, amit tegnap fűrészeltem össze. Tojás nélkül mondjuk egy kicsit üres lett úgy magába, de tűrhető volt:D Fogjuk rá, hogy eper! :) Ú, csodába! Elveszítettem ennek a mondatnak a fülit-farkát! Aki megtalálja, má' jelezze mán! :D
Nem te vagy ilonka néni!
XD
Neki nincs számítógépe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!