Megcáfoljalak? Írj bármit. :D
Figyelt kérdés
Azt mondják, még azt is meg tudnám magyarázni, hogy az ég valójában piros. Szerintem nem. :D Írjatok bármit és megpróbálom az ellenkezőjét megmagyarázni, kíváncsi vagyok, tényleg megy-e. :D2010. máj. 6. 17:41
11/21 anonim válasza:
Állításom: te egy ürgebőrfülű tésztaszűrőbe szoktál pisilni.
Na most cáfold meg, úgy, hogy elhiggyem, hogy nem :D
12/21 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne minden relatív, akkor mi lenne? Ugyanúgy semmi. Mivel a végkimenetelét nem tudjuk (csak addig, hogy meghalunk), az életnek annyi az értelme, hogy éljünk.
2010. máj. 6. 18:05
13/21 A kérdező kommentje:
Gyere és nézd meg... :D Az ilyesféle állítások ebből a szempontból értelmetlenek. Mivel nem ismersz, és én sem téged, ezt nem lehet cáfolni. :P
És miből gondolod, hogy nem így teszem tényleg? :D
2010. máj. 6. 18:07
14/21 anonim válasza:
Te ezt a kérdést a gyakori kérdéseken tetted fel
15/21 A kérdező kommentje:
Én sehol nem tettem fel, más tette.
2010. máj. 6. 18:10
16/21 anonim válasza:
18:04-es vagyok.
Idézlek:"Megcáfoljalak? Írj bármit. :D"
Ezek szerint nyertem :D
17/21 anonim válasza:
Kell levegő neked ahozz hogy életben maradj
19/21 anonim válasza:
Az én anyám a te anyáddal elment a boltba, de az én anyám a tiédet úgy vágta gyomorba, h rögtön eleredt az orra.
Lehet megcáfolni :D
by: Trey Parker és Mat Stone ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!