Ciki betörni a saját házamba? :D
Figyelt kérdés
Hazaértem suliból, anyuék nem voltak itthon.A kulcsom nem volt nálam.Így hát leszereltem a konyhaablakról a szúnyoghálót és kvázi betörtem:D Feltaláltam magamat.Okos vagyok?:D2010. máj. 4. 18:53
1/8 anonim válasza:
az, de ha te is be tudsz törni,akkor más is :D
3/8 anonim válasza:
Elsőnek igaza van
Többet kellene figyelni a biztonságra
4/8 anonim válasza:
és most az ip-d alapján megnézzük hol laksz és holnap mi is megyünk (a trükköt már elmondtad)
5/8 A kérdező kommentje:
apa már megtette az óvintézkedéseket:D
2010. máj. 4. 20:47
7/8 anonim válasza:
hehe én is egyszer jártam igy csak panelba földszinten laktunk,nagynehezen bemásztam az ablakon mer nem volt kulcsom,erre a másik paneltömből valaki látott és kihívta a zsarukat :D eldöglök hogy tévézzek egyszer csak jöttek a zsaruk hogy ki vagyok igazoljam magam, mondom itt lakok,de ne beszéljek hanem igazoljam magam :D
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó:jókat derültem:D
2010. máj. 5. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!