Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi van már itt? Ki mentem és...

Mi van már itt? Ki mentem és rengeteg ufo az égen.

Figyelt kérdés
Zöld és piros fények térítik be az eget hatalmas robbanások mindenki pánikol kiabál alig hallani valamit . Az azonosítatlan repülő tárgyak különbözö alakzatokat vesznek fel. Kezdek megijedni. Telefonról vagyok most.
2016. dec. 31. 21:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
77%
Én is ugyanezt tapasztaltam! A kutyám pedig nagyon fél tőlük, még be is menekült a házba.
2016. dec. 31. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Ahol én vagyok már a GSM hálózatot is zavarják! Én most telegráfról írok de nem sokáig mert ide is be fognak törni! El kell hagynom a helyszínt sűrgősen!!!! :O
2016. dec. 31. 21:50
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Úristeen, mi lehet Fira segíícs !! D:
2016. dec. 31. 21:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Tuzijatek a neve.
2016. dec. 31. 21:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Szentséges ég! Mi lesz már itt? Biztos már évek óta tervezték az inváziót. Blokkoljáka kommunikációs csatornákat pánikot keltenek az ég is beleremeg megzavarják anyagot éjszakánkat. Láttam embereket kábán dölöngélni, valószínűleg a levegőben terjeng valami vegyifegyver, ami kábaságot okoz, de néhányan immunisak vagyunk rá.
2016. dec. 31. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szexik ezek az Ufok.:c

Szerintem énis robbantok egyet^^

2016. dec. 31. 22:13
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 A pániktól becsavarodtál? Most legyél észnél, azaz ellenség!
2016. dec. 31. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Itt is ez van. És hiába várakozom kint a hidegben, nem akarnak elvinni. Pedig a (gabona)kör közepén állok...
2016. dec. 31. 22:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem nézel híradót mostanában?! Kitudódott pár napja,hogy az idegenek mára tervezik az inváziót.A Földlakók rakétákkal, és RPG.petárdákkal verik vissza őket országszerte.Már ötezer kocsonyástálat, és tízezer csészealjat megsemmisítettek.Csak így tovább büszke magyarok....
2016. dec. 31. 22:31
 10/13 A kérdező kommentje:

#8 Nem tudom miért nem akarnak elvinni. Biztos féltik az csészealjat, hogy összepiszkolod. Engem az előbb akart elrabolni egy idegen szőke lánynak álcázva magát. Az unokám lehetne. Rögtön kiszúrtam mire megy ki a játék. Egy normális emberi emlős nem hány annyit, mellesleg nem akarom megcsalni a feleségem hamvait.

#9 Nem nézek híradót, de mostmár értem a petárdázást.

2016. dec. 31. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!