Lányok! Nők! Ez titeket zavarna?
kerlek ha olvasod akkor valaszolj!!
Ha egy sracnak ez a neve:
Luci Ferennc
Luci Ferdinánd
Meg ehhez hasonlok :/ azt hinnetek a pasira, hogy ő a Sátán??
kort és indoklást kérek.
17f
Amíg fel nem tetted a végén a kérdés, eszembe se jutott, hogy minek kéne ebben zavarnia. Nekem személy szerint semmi gondom nem lenne vele, mert nem gondolnám, hogy a név meghatározná egy ember viselkedését, gondolkodását.
18/L
Engem aztán nem érdekelne, mert nem vagyok vallásos. Mifelénk lucfenyők vannak, nem Luciferek... Egyébként eddig még csak cz-vel hallottam ilyen nevet.
"nem gondolnám, hogy a név meghatározná egy ember viselkedését"
Hát azért néha igen... Rövid gondolatmenet következik: Ha valakinek nagyon idióta nevet adtak, az sokat elárul a kedves szülők mentalitásáról. Egy gyermek pedig a szülei által megteremtett légkörben nő fel. Az alma pedig nem esik messze a fájától.
Gondolok ilyen Lakatos Hozéármándó meg Hiller Béla Adolf féle nevekre. Ezek azért fénykép nélkül is elmondanak ezt-azt az illető hátteréről.
34
Szia.
Engem nagyon zavarna. Tudod, mikor a szülők a gyermek nevén tanakodnak, Isten tudat alatt súgja meg nekik a leendő gyerek nevét. Ezért a hasonló nevek azt jelentik, hogy a gyerek lelke romlott.
Ebben az esetben pedig 84-87% esely van arra, hogy pokolra jutsz (Brit tudósok által bizonyitott tény).
Ha bárki olyat ismersz, aki ezen a néven mutatkozott be, haladéktalanul invitáld meg egy máglyarakás irányába, majd földi maradványait szentelt vízzel hidratáld.
Remélem hasznos volt a válaszom.
666/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!