Kinek van hányingere a kertbirodalmas reklámtól?
nekem az az emberforma disznó undorító, de nagyon. ráadásul még szempillái is vannak, ááá XD Tiszta olyan, mint mikor az mmorpg-ket reklámozzák nagymellű fantasy csajokkal, csak itt éppen disznó... asszem én kicsi farmom, vagy mi a bánat a játék neve
rosszul kell lenni attól a hirdetéstől
18:58
Mért, az a reklám(asszem ugyanarról beszélünk), ahol a lónak csillogó, gülü szeme van?? De még a tyúknak is! x'D
nahátazmeg... XD olyan, mintha beszívtak volna!
nem tudom, ki találja ki ezeket, de valami perverz zoofil állat lehet...
dzuva XXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
özsjuvőtejsü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!