Hogy lehet kérdést ki írni a Gyakori kérdésekre?
Figyelt kérdés
Hol lehet?
Rengeteg kérdésem van amit ki akarok írni és megtudni rá a választ.
Hol tudok kérdést ki írni?
2016. dec. 26. 22:56
1/10 anonim válasza:
Még vicces is lenne, ha nem írnák ki a kérdést naponta 10-szer.
2/10 A kérdező kommentje:
de azért írtam ki mert nem volt sehol se értelmes válasz
2016. dec. 26. 23:09
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, én még arra se jöttem rá, válaszolni hogyan kell.
4/10 anonim válasza:
Válaszolnék, ha tudnám, hogyan kell.
5/10 anonim válasza:
Rámész arra, hogy új kérdés,és ott választhatsz a kategóriák között. De arra figyelj, hogy nehogy megint ezt a kérdést írd ki.
6/10 anonim válasza:
- Mielőtt kimondják, mi a szó?
- Mielőtt kérdeztél, feleltem.
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem o_O
2016. dec. 27. 01:36
8/10 anonim válasza:
6-ost hogy nem tudod érteni?
Mielőtt feltetted már felelt a kérdésre, amúgy a legtöbb kérdés már megvan válaszolva, az egyéni kérdéseid is, csak olyan lusta dög mindenki, hogy képtelen magába mélyedni és rájönni a válaszra ezért kitesz ide egy kérdést és várja, hogy majd más megoldja helyette... Ez van kb minden témakörben, főleg tiniknél..
9/10 anonim válasza:
a 6-os egy zen koan - nem úgy lehet "megérteni, ahogy egy például egy menterendet. Ha néhányszor elolvasod, talán feltöri a racionális bilincset a tudatodban- és nevetsz rajta. Talán.
10/10 A kérdező kommentje:
o.O
2016. dec. 27. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!