Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mivel tudnám etetni a hangyáka...

Mivel tudnám etetni a hangyákat a lakásban?

Figyelt kérdés
Valahogy felszöktek ide a konyhába,max 10-en vannak,de múltkor még csak 3-an voltak.Néha etetem őket,de nem mérgezem,mivel kárt úgyse tudnak okozni,akkor én miért nyírjam ki őket? Múltkor adtam nekik kenyeret,azt elcipelték.Másnap is azt kapták,de szerintem unják már,mert betömték vele a falat,és most ott penészedik.Félek,hogy elmennek és nem jönnek vissza,milyen kajával tudnám őket itt tartani? Volt köztük ilyen csípős hangya is,de azt beletettem a levesbe,mert nem volt itthon erős pista.Meg amúgy sem akartam,hogy legyilkolja a vörös hadsereg,az enyémeimet.Amúgy mindent megesznek,múltkor kicsorgattam a padlóra a kólát,és elfogyott! Valamelyik belefulladt :( De ahhoz képest elég jól bírta,vagy 10 percig kapálódzott,utána még tovább vergődött.Majd megdöglött...A többi hangya meg elvonszolta egy fal melletti résbe,a kenyér mellé,amibe nem tudom hogyan,de elég jól belegyömöszölték a lukba.Azóta teljesen kiegyenesedett az a rész,mintha egy kőműves öntötte volna bele a betont,mintha ott se lett volna az a hiba.Meg akarom tartani őket,muszáj itthon lenniük,így nem vagyok egyedül,ők a barátaim.Kint szétfagynának vagy egy madár bántalmazná őket.Engem nem zavarnak,jól érzik magukat,ebben a pillanatban is itt rohangálnak körbe-körbe,ha véletlenül rálépek,nem préselődnek össze.Néha szoktam rajtuk ugrálni is,de meg sem érzik.Mit esznek szívesen?
2016. dec. 13. 21:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Nincs is annál szebb,mint amikor egy troll kérdést ír ki...
2016. dec. 13. 21:57
 2/18 anonim ***** válasza:

Kristálycukorral.

Hangyatartás a gyakorlatban

[link]

2016. dec. 13. 21:58
 3/18 A kérdező kommentje:
1# Tényleg vannak hangyák! És igen,etetem őket.
2016. dec. 13. 21:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Főzz nekik egy jó adag pörköltet, öntsd ki a padlóra, ezzel jó pár generációig meg van oldva az élelmezésük.
2016. dec. 13. 22:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az oldal szabályzatának értelmében 8 éven aluliak nem írhatnak ki kérdéseket.

Kérem tartsa magát ehhez!

2016. dec. 13. 22:07
 6/18 A kérdező kommentje:
5# 15 vagyok.Azt hittem a fogalmazásomból és a helyesírásomból kiderült. :D
2016. dec. 13. 22:10
 7/18 anonim ***** válasza:

"Kint szétfagynának vagy egy madár bántalmazná őket."

No de arra nem gondoltál, hogy ők bántalmazzák a madarat? A hangyák híresen eszes lények és nagyon jó a kooperációjuk, simán el tudnak kapni és fel tudnak falni akár egy felnőtt galambot is.

2016. dec. 13. 22:13
 8/18 anonim ***** válasza:

Télen??? Hangya??

Ha még talán tavasszal írod ki hihetőbb lenne...

2016. dec. 13. 22:16
 9/18 A kérdező kommentje:
8# Ide jönnek melegedni a katicákkal és a büdösbogarakkal együtt.Csak a büdösbogárt elreptetem,a katicákat meg nem etetem.Csak a hangyuszt.
2016. dec. 13. 22:19
 10/18 anonim ***** válasza:
Hangyász, nem hangyusz, te alulművelt.
2016. dec. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!