Ma reggel véletlenül a feleségem bugyiját vettem fel a csipkéset járt már igy valaki? amugy jól áll mondják!
Kérdező: A sok travi és meleg, hogy felidegesítette magát itt a humor kategóriában....
Pedig mi önhibánkon kívül váltunk nőimitátorrá! :-)
Én meg a kutya szájkosorát. A kutya meg pelenkát kapott.
Biztos ezért sikoltott az sok tinilány az öltözőben. Nem tudtam, hogy kutyát nem hozhatok be.
91/F
12.: Volt egy csaj, aki állandóan bejárt a fiúöltözőbe és miatta késtünk az óráról, mert nem kezdtünk el öltözni, amíg ki nem ment. Én lassabb vagyok, így mindig én késtem a legtöbbet.
Egyszer megelégeltem és ugyan hátat fordítva, de átöltöztem a csaj előtt.
Erre a csaj, amikor beértünk a rajzórára, az egész osztály előtt, felháborodottan megkérdezte tőlem fennhangon: "Na mi van, d..ni akarsz?". Erre csak néztem, mik vannak.
Hozzátartozik, hogy Csongrád megye egyik leg elitebb gimnáziumában történt az eset.
Tényleg megtörtént...
Onnantól kezdve, viszont nem jött be hozzánk a csajszi.
Nem tudom, mit láthatott... :-)
Kérdező, 3 az én voltam, vagy a fejedre is bugyit húztál, azért nem tűnt fel? :-)
Egyébként hihető a sztori. Húzós szituk, ám ezek, tizedmásodperceken múlik, hogy az ember felsül-e teljesen egy életre.
Ha lesz feleségem, csak vörös fehérneműje lesz, nekem meg csak fehér, így talán nem vesszük majd fel az egymásét...
:-)
Újabb elméleti kérdés a fenti témában.:
A nejem az én f@rokmelegítőmben indult el ma reggel, de mire húzta fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!