Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki beavatna természetfelet...

Valaki beavatna természetfeletti lény vadászatba?

Figyelt kérdés
Szeretnék többet megtudni (érdekel ez a téma), azokról akik levadásszák az emberekre ártalmas temészetfeletti lényeket. Valaki mondana róluk valamit, esetleg valami olvasmányt ajánlana ezzel kapcsolatban? Netalán van valami szimbólumuk? Itt most nem a Van Helsing, Odaátból Winchesterék meg az egyéb hollywoodi filmes alakokra gondolok. Értelmetlen/komolytalan válaszolók kíméljenek.

2016. dec. 4. 00:21
 1/8 Missi_Key ***** válasza:
a repülő spagettiszörnyet villával és kanállal tudod levadászni, és nem kíméllek
2016. dec. 4. 02:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Na ezt nevezem értelmes válasznak... Ha nem érdekel a téma akkor minek kell a billentyűzetet koptatni? Egyáltalán minek vagy az ezotériánál ha nem hiszel az ilyesmiben?
2016. dec. 4. 07:48
 3/8 anonim válasza:

Szia.

Huh. Jó kérdés. Nem hiszem, hogy fogsz rá értelmes válaszokat kapni. Leginkább azért nem, mert aki tényleg komolyan foglalkozik ilyesmivel, az biztos nem a gyk-t bújja. Nameg titkolóznak. Viszont tényleg jó kérdés. Engem is érdekel. Szerintem külföldi fórumokon nézz szét.

Nem sokat tudok róla, viszont ha írsz privátot, szívesen válaszolok azokra a kérdésekre, amik érdekelnek.

2016. dec. 4. 09:08
 4/8 anonim válasza:
#3-as vagyok. Pontosítanék: azokra válaszolok, amikre tudok és érdekelnek téged. :)
2016. dec. 4. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Én jól álcázom magam,pl tudod hol vagyok?
2016. dec. 4. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol vagy, de van egy olyan érzésem hogy nem is akartom tudni, sőt nem is érdekel. Szánalmas hogy valakik nem tudnak komolyan elbeszélgetni az ilyen témákról.
2016. dec. 4. 12:13
 7/8 Missi_Key ***** válasza:

érdekel a téma, pont ezért nem kaptál komoly választ.

ha komolyan megismerni szeretnéd azt a világot, eszedbe sem jutna levadászni azokat akik iránt érdeklődsz...ennyi

2016. dec. 4. 22:23
 8/8 Wadmalac ***** válasza:

Abból ítélve, hogy átkerült a humor kategóriába, ez már az ezósoknak is vicc volt.

Javasolnám szakanyagként a következő filmet:

[link]

2016. dec. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!