Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen humoros verset írhatnék...

Milyen humoros verset írhatnék bébitablóm alá?

Figyelt kérdés
A sulinkba szokás a bébitabló, ami annyit tesz, hogy az osztály tanulóinak babakori képeiből kirakunk egy tablót..de gondolom erre rájöttetek. :'D az a lényeg, hogy különböző humoros verseket szoktak a képek alá írni. [egy példa az egyik haveromtól: Szeretek gépezni, mint bárki más, és focizni is, a nevem pedig Tamás..ilyesmikre gondolok.]..örülnék ha tudnátok segíteni, mert semmi fantáziám. -.-" (: nevem: Zsófi, becenevem Ormi, szeretek a barátaimmal lenni..egész jó tanuló vagyok..(többnyire 5-ös)..szeretek zenét hallgatni...így körülbelül ennyi az érdeklődési körömet illetően..ha még 'szükség lenne valamilyen adatra a vershez', akkor azt is megírom, csak segítsetek, mert nincs semmi ötletem. :/
2010. ápr. 30. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:55

Hoppá... rögtönözve.. tehetséges vagy embör :D

2010. máj. 4. 21:42
 12/14 A kérdező kommentje:

whii de jók..köszönöm szééépen. <3

a 'rögtönzős'-ét választom. (:

2010. máj. 5. 16:46
 13/14 A kérdező kommentje:

de az is lehet h ezt.

Az én nevem Zsófi

Barátoknak Orsi.

Jó tanuló vagyok,

Sok zenét hallgatok.

Ha jön néhány barát,

Nem hagyunk meg kaját.

Ez a kép nem mai,

Azért,ugye cuki?

köszi nekteeeeeek. 'L

2010. máj. 5. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

19:55 vagyok

köszönöm.

jól esett:)

2010. máj. 5. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!