Barbikahhh vagyok kérdése:
Az iPhone 6-omnak leesett a hatulja és visszaragasztottam vizallo pillanatragcsival FOLYTATASHOZ nyisd meg?
Figyelt kérdés
Majd celluxot is tettem ra. Ma beleesett most a felmosovodorbe es nem merem kivenni. Szerintetek vizallo lett a ragasztoktol? Mit tegyek? Fel fog robbanni?2016. nov. 26. 20:12
1/10 FreddieM válasza:
Sajnos ilyen esetben a sütőben kell két órát hagyni 200 fokon sülni, majd 2 órát baltával verni Harlem Shake zenére, és végül a felmosóvödörbe helyezni újra.
2/10 anonim válasza:
És így vigyáz rá... Úristen -.-
3/10 anonim válasza:
Te valami alattomosan szőke nő lehetsz.
4/10 Argloss válasza:
Nyitott ablak előtt rizsbe rakva kell hagyni éjszakára, hátha meglátja valami kínai és hálából a kajáért megszereli a telefont.
5/10 anonim válasza:
Ilyenkor be kell rakni a mikróba 600 wattra és 20 percig benne hagyni, akkor kiszárad, és az elektromos hullámok miatt szinkronizálódnak benne az elektromos jelek, és újra működni fog.
6/10 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig fúrok rá egy lyukat a képernyő közepén fúróval, hogy könnyebben kiszáradjon a víz. A lyukat meg könnyen eltüntetheted ha feltöltöd purhabbal.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszcsy mindenkinek egyet majd kiprobalok!
2016. nov. 26. 21:05
8/10 anonim válasza:
egyből a kategóriát néztem, mondom ez humor.
de ezek szerint nem?
emberek, ne mondjatok neki ilyet, mert tényleg kipróbálja azt' még anyu mikróját is taccsra teszi :)
9/10 Wadmalac válasza:
Úgy látom, a kicentrifugázást még nem említette senki.
Hát íme.
:)
10/10 anonim válasza:
Attól függ, van-e a vödörben víz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!