Ezt nézd meg! Neked is tetszik?
Feltettem egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
Mielőtt kiírtam volna, ezt kaptam:
Kategória: Tudományok > Természettudományok
Új kérdés természettudományok témában
Íme néhány kérdés, ami a te kérdésed leginkább hasonlít:
(Ha a kérdésre kattintasz, elolvashatod új ablakban a teljes szöveget. Amennyiben a te kérdésed megegyezik valamelyik itt felsorolttal, kattints arra, és kérlek ne írd ki a kérdést újra!)
- Lányok! Mindenki olyan nagy dolognak tarja a szüzessége elvesztését? Ez tényleg nagy erény egy nőnek?
- Nagykanizsán tényleg nem lehet kismamaruhákat venni, vagy csak én nem találtam olyan boltot?
- 39 hetet töltöm holnap és ma megnéztük uh-on újból a méreteket és azt mondja a doki bácsi hogy elég nagy babóca BPD100 THQ127. ...
- Most este pisiles után, mikor megtöröltem magam, a papíron egy narancssárgás halványbarnás nyalkát találtam. 11 hetes vagyok, ...
- Szeretnek a kutyánknak venni szegecses bor nyakörvet, de boltba eddig nem találtam! Nem tudtok olyan oldalt ahonnan lehetne ...
Amennyiben nem szerepel itt a kérdésed, kattints újra a Kérdés kiírasa gombra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!