Ábel vagyok a Fluimucil reklámból. Van mondanivalód?
Figyelt kérdés
#fluimucil reklám
2016. nov. 5. 17:55
11/34 anonim válasza:
Drága Ábelka , a legkeményebb drogot adnám neked , hogy elhallgass :)
13/34 anonim válasza:
Ne Ábelt szidjátok, a Fluimucil reklam miatt nem ő a hibás.
14/34 anonim válasza:
Először is 20mg Xanax-ot kellene beszedned, aztán meggondoljuk hogy agyon lövünk vagy felégetünk a g*cibe.
Annyira idegesítő ez a reklám hogy egyenesen be kellene tiltani és ezt teljesen komolyan mondom!
15/34 anonim válasza:
Elviszlek a sivatagba tövig felduhoma seggedbe a székem lábát félholtig verlek kövekkel majd a szádba, a füleidbe, az orrodba, a szemedbe és a seggedbe higyozok majd megerőszakollak és megfojtalak
16/34 anonim válasza:
Előző ez durva!
Én csak túladagolnám neki a Fuilmucilt !!
Hehe ...(^v^)...
17/34 anonim válasza:
15 ös vagyok inkább nem megerőszakollak hanem vibrátort dugok a seggedbe egy ilyen nyomorékkal nem érintkezek
18/34 anonim válasza:
Úristen #15-ös !!!
Hogy tehetsz ilyet egy pàr éves gyerekkel!!
De egy gusztustalan féreg vagy .
Én meg azokat csinálnám veled amiket leírtál ! De undorító .
Szegény gyereket bántsátok egy szr reklám miatt , ő nem tehet róla!
#15-ös ezt most komolyan leírtad , te szánalmas , remélem a börtönben rohadsz el !!!!
19/34 anonim válasza:
28 % -os !!! A büdös k**** any** aki világra hozott! Szakadjál szét te ******!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!