Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Csak szerintem olyan, mintha...

Csak szerintem olyan, mintha a Bad Romance-ben azt mondaná Lady Gaga, hogy k*vára Bad Romance?

Figyelt kérdés
persze tudom, hogy "could run a bad romance", csak eléggé hülyén hangzik így magyarként... Szerintetek?
2010. ápr. 27. 21:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
eleve a faszom hallgat egy kukislányt :D
2010. ápr. 27. 21:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
a pusz-pusz (felirat: Kiss kiss:D)a Paparazziban van, ott épp "klasszikusan" ejteget xD
2010. ápr. 27. 21:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
igen sztem is naon olyan!!!! az a kemény amikor buliban megy ez a szám és a tömeg énekli h "k*rvááááraaa beeed romeeeensz....." :D :D
2010. ápr. 27. 23:12
 14/27 anonim ***** válasza:

ja komoly! Én tavaly nyáron Chris Cornell Part Of Me c. számától haltam be. Óránként adták az egyik rádióban. Egy étteremben dolgoztam és néhány idősebb vendég elég csúnyán nézet rám, amikor ez a szám ment..

az eredeti szöveg: ..bitch ain't a part of me..

Ahogy énekli, ez egész másképp hangzik..

2010. ápr. 27. 23:43
 15/27 anonim ***** válasza:

ja igen!!!!!!!!!!!

imádom azt a számot egyébként..

"p*cs, p*na part of me.."

érdekes:)

2010. ápr. 28. 00:17
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

B*zdmeg XDDDD Tényleg!!! :DDDD Hetek óta hallgatom az mp3-lejátszómon, de csak most vettem észre!!! XDDDD

24/L

2010. ápr. 28. 08:14
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
én is észrevettem
2010. ápr. 28. 16:02
 18/27 anonim ***** válasza:

2.vagyok

ez a p.cs p.na part of me nagyondurva:Dmeghallgattam, mert eddig nem ismertem és tökre olyan:D

2010. ápr. 28. 19:12
 19/27 anonim ***** válasza:
AHA! mi ezzel szórakozunk. egyik osztálytársam egyszer fellépett ezzel, rohadtul nincs hangja, nagyon gáz volt, lejáratta magát. mi meg szakadtunk. az egész iskola :D és ő szerintem kajak azt mondta, hogy ku. rvára :D és azóta ezt mondogatjuk.
2010. ápr. 28. 19:55
 20/27 anonim ***** válasza:

Mi meg erre a számra (Part of Me) tanultunk táncolni. Tudtam, hogy valami érdekesen zavaró van a szövegében:)

De egyébként k*r*a jó szám, ezt még Lady Gaga is megénekelte a Bad Romance-ben:)

2010. ápr. 30. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!