Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vehetek generátort a barátnőm...

Kevinkószner kérdése:

Vehetek generátort a barátnőm szülinapjára?

Figyelt kérdés

Autószerelő vagyok, és most elég tanácstalan. Tehát adott a belsőégésű motorok elektronikájának a lelke: 3 fázisú generátor, és adott az én szerelmem, ő csak simán lány. Arra gondoltam, talán örülne egy generátornak, természetesen a csúszógyűrűket és a tekercset ellenőrizném, hogy ne legyen zárlatos. Hibátlan generátort adnék.

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. okt. 28. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Hátha örül neki. De ha külső feszültségszabályzós, azt se felejtsd el: csodás dolog egy elektromechanikus, rezgőnyelves szabályzó, a Fiat-rendszerű csillagponti töltésvisszajelző relé pedig csak hab a tortán.
2016. okt. 28. 20:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, egy külső feszültségszabályzós generátor lenne talán a legalkalmasabb. Viszont én még arra is gondoltam, hogy emellett állandó mágneses is lehetne a forgórész, így kitudnám fejezni szerelmem erősségét a mágnes metafóriáján keresztül.
2016. okt. 28. 21:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire műszaki beállítottságú a barátnőd. Ha csak kicsit, akkor az állandó mágnes a jó választás, ha viszont tényleg érti a témát, az elektromágnes sokkal jobb. Lehet mondjuk ő a feszültségszabályzó a metaforában, aki folyamatosan gerjeszt téged és ha ezt nem teszi, pöröghetnél ítéletnapig, akkor sem lenne semmi feszültség köztetek.
2016. okt. 28. 21:16
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Ragyogó és különleges ötlet! (N)
2016. okt. 28. 21:31
 5/18 anonim ***** válasza:

Habgenerátorban nem gondolkodtál?

Egy ködgenerátorhoz mit szólna?

De vehetsz neki jelgenerátort is, ha van otthon oszcilloszkóp. Nézegetheti a jelalakokat.

2016. okt. 28. 23:04
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen vegyél, ez minden nő álma...

(akié nem, az nem érdemel meg téged)

2016. okt. 29. 10:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább csokit neki B+! :D
2016. okt. 29. 10:56
 8/18 anonim válasza:
Teljesen halál komolyan, én tökre örülnék egy generátornak :D 16L
2016. okt. 29. 11:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Inkább vibrátort vegyél neki és hozzá egy irrigátort, ... ha már "...átor"-ban gondolkodsz.

(az első még neked is okozhat meglepit!)

2016. okt. 29. 12:24
 10/18 anonim ***** válasza:
Inkább aksit végy.
2016. okt. 29. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!