Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki tud hasonlóan érdekes...

Ki tud hasonlóan érdekes sztorikat? (Lejjebb)

Figyelt kérdés

A rendszerváltás után egy barátommal Ausztriában vettünk 2db elektromos fűnyírógépet. Hazafelé jövet a vámos kérdésére megmutattuk a 2 gépet, és a vámos segített kitölteni a vámáru nyilatkozatot:

"2, azaz kettő darab "Achtung" típusú fűnyíró..."

2010. ápr. 26. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
eccer úgy bevoltam b aszva, hogy véletlen lehánytam sajátmagamat, meg belehánytam valaki cipőjébe.... jófej volt, nemlett harag
2010. ápr. 26. 23:22
 2/8 Ammarilys ***** válasza:
100%
ez aztán a hasonlóan érdekes sztori :D
2010. ápr. 26. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"ez aztán a hasonlóan érdekes sztori :D"

hát ez télleg az :DDDDDDD

2010. ápr. 27. 00:06
 4/8 LASFASF ***** válasza:
100%
Amikor mentem át tesómmal külföldre, és határnál kérdezték van-e valami elvámolni való, vagy valami, mondjuk nincs, és mondják, hogy gyanús a mélynyomó láda, szét kéne szedni (mai napig nem értem, hogy mégis mi volt benne gyanús), mondom oké, szedje csak... Én építettem, annyi csavart meg ragasztót bele nyomtam, fél óra után feladta és tovább engedett :D
2010. ápr. 27. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Megállított a rendőr egy autót. Zsiguli volt, úgy 20 éve. 6an ültek benne. A sofőr kiszállt, a rendőr megnézte a papírokat, megszámolta a bent ülőket: 1-2-3-4-5. Minden rendben, mehetnek tovább...

Olyan mesélte, aki bent ült és a rendőr részegebb volt mint bárki a kocsiban, pedig diszkójárat volt...

2010. ápr. 27. 00:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
unokatesóm írországban bement egy barkácsboltba és mivel nem sokat tudott angolul,kézzel lábbal fél óráig magyarázta mit kér mire kiderült,hogy magyar volt az eladó
2010. ápr. 27. 15:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Annyira hasonló az eseted, miért másoltad le szóról-szóra a kérdésemet?
2010. ápr. 28. 07:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Az egy kicsit más kategória, de azért nem pontozlak le! Nálam ez nem szokás, legfeljebb nem értékelek!

A többieknek jár a +pont!

2010. ápr. 28. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!