Én kiemelkedő szépség vagyok, robert a patiszon meg egy fosképű. Ha magad alá kakkantasz ez akkor is így van. Miért kell védeni egy szaros "sztárt", aki amúgy semmit nem tett le az asztalra? Soha életedben nme fog szóba állni veled. Szóval inkább ajánlom neked a hús-vér embereket. Akik remélhetőleg nem néznek ki olyan szarul, mint ez a kretén...
2010. ápr. 29. 17:14
22/36 anonim válasza:
Hahó, ha legalább flegmázol, akkor ne beszélj el mellettem.. soha életében nem fog szóba állni velem .. persze, hogy nem.. egyik " szaros sztár " se fog, se velem, se veled. Nem a szánalmas fanatikusok közül vagyok, csak egyszerűen nem értem, hogy miért kell kispécizni, mennyivel tett le kevesebbet az asztalra az átlagnál a korabeliek közöl .. semmivel se. És a hús-vérre .. azt hiszem robert pattinsonról van most szó és nem a filmbeli énjéről.. várom a további intelligens oltást.. *
2010. ápr. 29. 18:28
23/36 anonim válasza:
szeretnéd ha ilyen nyomorékul néznél ki .. :DDD
2010. ápr. 29. 18:30
24/36 A kérdező kommentje:
szóval az tetszik a lányoknak, hogy ki akarja szívni a vérüket??? Asszem felkeresem Drakulát és tanácsot kérek tőle... :D
De szerintem is olyan mint egy hulla...
2010. ápr. 29. 19:09
25/36 anonim válasza:
romlott patiszon..
és amugy nagyonnem -.-
:D
2010. ápr. 29. 19:33
26/36 anonim válasza:
tisztában van a történettel? a sztorinak pont az a lényege, hogy nem, nem akarja kiszívni a vérét ..
2010. ápr. 29. 20:48
27/36 anonim válasza:
22:04
egyetértek :)
+
2010. ápr. 29. 20:57
28/36 anonim válasza:
Azért kell kispécizni (bármit is jelentsen ez a szó), mert egy nyomorék. Kb. olyan, mintha Sebeők Jánost akarnák beállítani jópasinak. Ha nem szereted, akkor miért kell megvédeni??
Amúgy annak örülök, hogy azt nem kritizáltad, hogy semmit nem tett le az asztalra. Úgy látszik, ebben egyetértünk.
Ez elég intelligens volt neked?
2010. ápr. 30. 07:22
29/36 anonim válasza:
Ja és ha így néznék ki, inkább levágnám a f_rkam, és nővé operáltatnám magam, aztán egy tűzoltókocsi elé ugranék...
Ha nem értek veled egyet, akkor csakis csúnya és ostoba ember lehetek igaz?
2010. ápr. 30. 07:26
30/36 anonim válasza:
nem " nem szeretem ", csak nem vagyok fanatikus, és mindenknek el kell kezdenie vhol.. ezért nem kötöttem bele abba, hogy " nem tett le semmit az asztalra" .. mivel kezdő .. :) amúgy meg, nem nyilván nem vagy ronda .. de rondának ő sem mondható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!