Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Magába beszélni ki miket szokott?

Magába beszélni ki miket szokott?

Figyelt kérdés
Egyedül van az ember otthon, bizony, sokan beszélnek magukban, de titkolják persze :D Tehát, ki miket szokott mormolni magában? Szavakat ismétel csak, mint a turett szindrómások, esetleg dalolgat, konkrét párbeszédeket játszik el, nagymonológokat tart e a konyhabútornak, vagy csak szidkozza a vilámindenséget? :D Én mindezeket szoktam mellesleg :P

2016. okt. 17. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam magamba beszélni és nem is titkolom. A gondolataimat mondom ki hangosan.
2016. okt. 17. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen ! Mert senki nem hallgatja meg a problémáimat ezért magammal beszélem meg !
2016. okt. 17. 14:56
 3/10 Quatermain ***** válasza:
Hangosan szoktam gondolkozni, valahol azt olvastam az ilyen emberek általában zsenik. :D
2016. okt. 17. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Minek? Úgyis igazam lenne.
2016. okt. 17. 15:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Én vitázni is szoktam magammal, eljátszom mondjuk, hogy valamelyik ismerősömmel beszélgetek, és az ő mondandóját is én mondom ki. Oké, lehet hogy ez már kicsit skizofrén, de igen, az őrület, és a zsenialitás nem sokban tér el. :D Meg szerintem mások is szokták ezt, csak magukban.
2016. okt. 17. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Én múltkor matek órán egy kedves galambbal beszéltem.

Mivel az ablak felőli padsorban ülök ,így jól rá látok a kint történtekre.

Egy kedves galamb oda repült a párkányra (persze félig nyitva volt az ablak ) és elkezdtem kibeszélni a tanárnőt(sziddtam mintállat ) ő figyelmesen hallgatott , ahhw.....*-* (aranyos volt)

De már beszéltem tollhoz, Kölcsey Ferenchez ,a cipőmhöz meg még sorolhatnám....

Magamba beszélni is szoktam ( akkor agyon dicsérem magam ^-^ )

2016. okt. 17. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
En hangosan énekelni szoktam otthon picit direkt hamisan.. Egyfojtaba magamba beszélek tervezem a napomat
2016. okt. 18. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a tukorkepemmel szoktam beszélni amikor egyedül vagyok otthon hogy ne feljek. És olyanokat hogy mondjuk nem, az a ruha nem jo, mi ez a haj, tanulni kéne, vagy épp szidok valakit
2016. okt. 19. 20:37
 9/10 anonim válasza:
Magamban? Csak játék közben b*zdmegolok oszt cső
2016. nov. 12. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Én magamat szoktam általában szidni, de néha-néha azt, akit utálok (amikor epp az jar az agyamban)
2016. nov. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!