Eva Hagop kérdése:
Ezen az oldalon van valakinek humor erzeke?
Figyelt kérdés
Minden olyan komolyan es humor nelkul van megbeszelve.. Lehet hogy en vagyok a kulon allos, de itt soha senkinek nincs egy mikroszkopi humorerzeke sem.. Gyerunk es nevessunk egy kicsit!2016. okt. 17. 12:06
2/14 A kérdező kommentje:
mi az a "facebook"??
2016. okt. 17. 12:20
3/14 anonim válasza:
Nekem van humorérzékem, de reggel elfelejtettem bepakolni.
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor impromizalj!
2016. okt. 17. 13:18
5/14 anonim válasza:
Nekem van, viszont azon még én sem tudok nevetni, hogy egy mondatot sem tudsz helyesen leírni.
6/14 anonim válasza:
Aki komoly kérdést tesz fel, az normális választ is vár.
Van humor kategória is a GYIK-en.
7/14 anonim válasza:
Itt meg is találod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor
Olvasgass, és döntsd el te, hogy van-e humorérzékük a gyakorizóknak :)
8/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem irok jol, mert 26 eve ausztraliaban elek es nem nagyon beszelek magyarul. De probalom gyakorolni itt (is, es olvasassal is), hatha javulok. Nyugodtan lehet kijavitani, ebbol is tanulni fogok. Ne nem arrol van szo. En meg a sajat hulyesegemen is tudok nevetni :)
2016. okt. 18. 01:07
9/14 anonim válasza:
Kérdező: ezzel kellett volna kezdened.Miből kellett volna tudnunk, hogy már jó ideje nem itthon élsz?
Más világ volt akkor és más van most. Más a humor is.
10/14 A kérdező kommentje:
Igaz hogy megvaltozott. Kulomben meg a "humor" oldalat kellett volna hogy megnezzem ha nevetnekem van, ott tenyleg jokat rohogtem. Visszahuzom a kerdest, igen van sok jo humor :)
2016. okt. 19. 02:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!