Létezik Igaz Szerelem (? ) és ha igen, miért NEM (! )? (:
igen, létezik.
szüleim 36 éve ismerik egymást, 32 éve házasok. (anyukám 11 éve daganatos beteg, apukám kitart mellette, minden kemónál, vizsgálatnál ott van mellette)
mind a két nagyszülőmék több mint 50 évig voltak házasok, a két nagyapám halála vetett vége házasságuknak.
A nagyszülőknél még más motiváció "tartja össze őket". Nálunk is 53.évfordulójuk lesz, de nem mondanám ezt igaz szerelemnek ahogy sok más "rekord öregházasságot" sem. Sokat szívnak az öregek.
mindenki olyan életet alakít ki, amilyet akar, ha ők csak marják egymást, azt is ők választották, nem törvényszerű,hogy csak marakodás legyen minden áldott nap
egyik nagyszülőméket soha nem láttam és nem is tudtam róla, hogy ők marták volna egymást.
viszont a másik nagyszülőméknél ez azért többször előfordult.
Miért került át a " Humor kategóriába " a nagyon is komoly kérdésem ??
Ohhh én hittem benne, voltam szerelmes, imádtam, - sokáig hittem; hogy ha őszinte érzelmekkel teli kapcsolat alakul ki.. jó a kommunikáció és az összeshang is teljes, képesek az emberek leélni az életüket egy emberrel úgy hogy valóban szerelemmel szeretik.
De, amióta olyanokat látok,
..hogy " Hetente mással van az örökké szeretlek " ..
érdekből - megszokásból - elvárások -stb.. miatt vannak együtt" álom kapcsolatban " ..
- úgy keresik az " igazit " , hogy x paraméter és x belső tulajdonság egyezzen az elképzeltekkel, mindenféle IQ teszteket meg családfa nem tudom miket kérnek a másiktól..
-szeretlek, de: ebben - ebben - ebben és ebben lécci változz meg.
- elhangzanak olyan mondatok, mint: a férfi meg csalhatja a nőt. ha lánnyal csal meg a barátnőm nem számit.
- ahol az egyik fél, a másik felettvalónak érzi magát.
- ahol eleve kijelentik, hogy szerelem és egyéb nélkül jöhet a kapcsolat - gyerek , stb...
- ahol le szögezik, hogy nem tesznek a kapcsolatért.
- és sorolhatnám még!
Nyilván minden mondatomban lehetne találni kötekedni valót, és semmit sem teljesen radikálisan gondoltam, de ilyenek vannak :S
Az életből is kiábrándítóak ezek, Nemhogy az emberekből!
De az is meglehet, hogy én látom rosszul.??
Te biztos fiú vagy nemde?
Amúgy talán létezik, de elég ritka az ilyen "mindent átható és falakad ledöntő igaz szerelem"...
Ezt csak azok érzik, akik tapasztalják, de sokan úgyos azt kívánják amikor vége, hogy bár soha ne élték volna meg ezt az érzést, mert sose lesz ugyanaz.
Egyszóval egyébként egyetértek veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!