Elfogyott a sajtoskifli, hogy érint?
Figyelt kérdés
Én szeretem a sajtoskiflit, szinte megőrülök érte. ha nincs veszek, de mindig megeszem, csak miattam fogy el mindeig a sparból a fris, de utóbbi időben sosincs utánpótlás, engem így érint a gazdasági válság?! Ti is éreztek ilyen vonzalmas egy étel iránt? ha igen kérlek írj!2010. ápr. 25. 01:37
1/12 anonim válasza:
én szeretem a partyzone-t, szinte megőrülök érte. csak kár hogy vége van.
ajánlok egy üzletet. felhívod az mtv-seket hogy hosszabbítsák meg a műsort, és akkor én szállítom neked a sajtos kiflit. áll az alku??
2/12 A kérdező kommentje:
én nem szeretem a partyzonet, és az MTV csak a Happy Three Friends-et és South Parkot nézek, tehát áll az alku!
2010. ápr. 25. 01:49
3/12 anonim válasza:
én szeretem a csibeburgert, szinte megőrülök érte. ha nincs veszek, de mindig megeszem, de sosem fogy el a mekiből mert mindig csinálnak újat, visznt nem olcsó, 250 ft 1 darab és ezért nagyon ritkán tudok enni, engem így érint a gazdasági válság
5/12 anonim válasza:
A sparos stangli nagy királyság, bár ahova én jártam egy időben, ott mindig volt (interspar). Én a cottage cheese-t zabálnám, de amikor még elkezdtem 160 ft körül járt, most meg már 244 ft! Engem így érint a válság.
6/12 Thurston válasza:
Én krván bírom a sajtoskiflit szintén, de már idejté sem tudom, hogy mikor ettem utoljára...
7/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Nem izgat, fogyókúrázom úgyis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!