Szerintetek miért van fűszoknyában?
Figyelt kérdés
Van egy macskám, és nézi ahogy egy űrlény fűszoknyában zsonglőrködik fáklyákkal, rákjárásban, egykerekűvel egyensúlyozva. Szerintetek bejön neki? Lehet köztük valami? Én nem akarom elveszteni a macskám, mindennél jobban szeretem, bármit megtennék érte! :(
Ha már itt tartunk, mennyire jövök be nektek?
180 kg vagyok, 150 centi, vörös haj, kék szem. Igazából nagyon félős vagyok, ki sincsenek, csak a jobb kezem. :(
#mohó jojó #moho yolo #ha törlitek én öngyilkos leszek
2016. szept. 20. 09:02
1/4 A kérdező kommentje:
ahj töröltem egy rész véletlenül, még a gép sem a barátom. :(
jav.: igazából nagyon félős vagyok, kimenni se merek, barátaim sincsenek, csak a jobb kezem :(
2016. szept. 20. 09:05
2/4 anonim válasza:
Nekem bejönnek a vörös törpék. De a legjobb, ha a pasi morbid elhízott személy, és lóg a hurkája. Ha úgy érzed, írj privit. Már most beléd estem. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem merek, nagyon félek :'(
2016. szept. 20. 09:12
4/4 anonim válasza:
csalódtam, mikor beiirtad a kitörölt rész. a leiirásodból először az jött le, h csak a jobb kezed nőtt ki. kár érte, gyönyörű kapcsolat lehetett volna :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!