Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan neveljem szobatisztaság...

Hogyan neveljem szobatisztaságra a rinocéroszunkat?

Figyelt kérdés

A gyerek már régótta akart valami háziállatot de neki nem volt megfelelelő sem a kutya sem a macska ezért hát valami különlegeset kellet keresnünk neki.és mivel a kicsikénk nagyon szereti a Babar című mesét..először egy egyelefántott akart,nade hát ki visz be a házba egy elefántot :D ezért eset a választás egy rinocéroszra,amit elég nehéz volt beszerezni de sikerült,ugye mindent a drága gyermekért.nade a szobatisztaságra nem gondoltunk és ugye egy ilyen kis aranyos elég méretes adagokat szokott gyártani és már kezd elegünk lenni a szagokból is.ha esetleg valakinek van valami jó ötlete vagy ő is járt már így az kérem írjon :)

Ui:gyakran vannak afféle dühkitörései és elég furcsán is szokott nézni,néha a falnak is nekiszalad..ha ebben is tudna valaki segíteni előre is köszönöm :)

Ja és annyi hogy a gyerek a Jégkorszakot is szereti és megtetszet neki a mamut de azok sajnos kihaltak tudtok valami hasonló állatot ajánlani ?

2016. szept. 16. 22:44
 1/10 anonim válasza:
100%

2 dolog

1. Részegen ne írj

2. Sid a lajhár, a lajhárok még nem haltak ki.

2016. szept. 16. 22:50
 2/10 anonim válasza:
Szerintem probáld meg jutalomfalatokkal tanitani, de meg is mutathatod neki hova szarjon... de a haveromnak van tenyésztett mamut családja... érdeklödhetsz nálam és majd postázom a mamutot 😉
2016. szept. 16. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nemrég látta a tévében a 18 éven felülieknek szóló Anakonda című filmet és addig sírt míg be nem szereztem neki egy anakondát. De továbbra is sírt mert azt mondta neki olyan nagy kell mint amit a filmen látott. Azt mondtam neki hogy amit kapott 8 méterest az még csak bébi kígyó, de nem elégedett meg a válasszal. Így hát én is bajban vagyok hogy milyen kisemlőst vegyek neki.
2016. szept. 16. 22:59
 4/10 anonim válasza:
Én akkor is a lajhárt javaslom elvégre az a baj hogy mindenhova odasz*r. A mamut kula meg nem kicsi☺
2016. szept. 16. 23:01
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat próbáltam a mi kis Ricinket(a lányom nevezte igy el )tanítani meg fenyítni is hogy a kis orrocskáját a kakijába dugom de hát a növekvő szarvacskája kicsit megzavart ebben meg elég furcsán morgott is,na de biztos az a szeretet jele mint pl a cicáknál a dorombolás ő igy fejezi ki a szeretetét hogy morogva nekünk szalad :) a lajhárt én is javasoltam a kislányomnak de ő azt mondta hogy az nagyon uncsi lehet meg büdös.
2016. szept. 16. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Szarj te is padlóra, amikor nyakig lesztek benne majd megunja.
2016. szept. 17. 01:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz ilyen tudatlan és buta?? Ilyen buta kérdést ki írni gy.k-ra? Ezzel foglalod a helyet? Hm?? Hm?!!!

Mindenki tudja , hogy a házi rinocéroszt csak úgy lehet szoba tisztaságra bírni , ha egy olyan szinfónikus dallamot játszasz neki , mely hazájára emlékezteti!! Pl.: Fekete Pákitó: Szavannák a fákátá nók.." című feldolgozása. A mi kis rinci béjbink még vizelni sem próbál a házban nem , hogy székletet űríteni. Sőt már a közösülésre is rá bírtuk a szomszéd csivavájával. Olyan cukcsi mukcsik hogy nagyon . Alig várjuk hogy megszülessen a fajtiszta Rinocsiva !! Tök szupcsi cukcsi lesz alig várcsi márcsi .

Tisztelettel: Csak egy Rinocsiva tenyésztő szivárvány poni csajsziihh kahh azt csőhhh

:D :D :D

2016. szept. 18. 00:37
 8/10 A kérdező kommentje:
7ik válaszoló na ezt a módszert még nempróbáltuk köszi a segítséget :) De jó hogy mások is tartnak rinocéroszt ez olyan jó érzéssel tölt el,És a ti kis drágátok milyen nemű mert ha gondolod elhozhatod és össze hozhatjuk a mi drágáinkat...ha érted a célzást ;)
2016. szept. 18. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Igazából a mi kis rincinknek még a neme nem teljesen tisztázott. Lehetséges ,hogy hermafrodicérosz . De remenykedem , hogy csődör ,mind ezt a csivavára alapozva. Nem sokára jön a családunk régi jóbarátja Dr. Bubó House. Majd adok neki jó sok kenőpénzt a pontos diagnosztizálásért. De össze hozhatunk egy rino randit. Aztán lesz ami lesz. Az se baj ha lány :)

2016. szept. 19. 01:01
 10/10 A kérdező kommentje:
pedig ha kukija van nem nehéz észre venni mert elég méretes :)
2016. szept. 20. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!