Min nevettél ma a legtöbbet?
rajtad:D
nem am nem nevettem ma sokat beteg vok:)
Gyakori kérdések
Hogyan kell levágni a struccot
Egyik válaszoló afrikai módszere.
www.multejjel.hu
ott a legjobb esték
nagyonsokat nevettem rajta:D
Hát holnap az iskolánknak ilyen estje vagy milye lesz,és a színházba külön osztályok / csoportok előadnak vmit..tánc ének színdarab ilyenek
és volt egy kiscsajszi akinek olyan volt a szokknyája,hogy így körbekellett tekerni magán szal ugy h hátul 1 réteg szoknya volt elől meg 2 réteg..csak így tudom elmagyarázni
és a kislány rosszul vette fel a szoknyáját szal hátul volt 2 réteg elől meg egy..nagyon ari volt :)
volt egy másik produkció amibe a másodikosok közül kb 10 en rókának öltöztek be és négykézláb rohangáltak,és az egyik kisfiú nem figyelt előre,hanem a kezét figyelte és neki ment szegénykém a falnak..:S:)
meg volt egy produkció,ahol egy csapat lány(a fele cigány) voltés hát prózát mondtak de elég egyénilett a próza szal eredetileg a volt szó vóttá alakult a bokor bokur meg ilyenek..:D:D
aztán ezek a lányok elkezdték lesni a fiú osztálytársamat aztán azon röhögtünk h a csajszinak bejött az osztálytársam és megkérdeztem az osztálytársam,hogy ne naki melyik lányzó jön be (bűnrondák voltak):D:D
meg volt egy éneklős produkció és előttünk a nézőtéren ült egy énektanár és elkezdett ott énekelni :d
huuuu ezeken jót nevettem ma :D:D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!